Pozivni centar

033 483 400
vijesti

KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o Sarajevo obilježilo: DAN VOZAČA I AUTOMEHANIČARA

16.01.2019 u 14:17

KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o Sarajevo obilježilo: DAN VOZAČA I AUTOMEHANIČARA KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o Sarajevo obilježilo: DAN VOZAČA I AUTOMEHANIČARA KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o Sarajevo obilježilo: DAN VOZAČA I AUTOMEHANIČARA KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o Sarajevo obilježilo: DAN VOZAČA I AUTOMEHANIČARA

Tradicionalno, KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Sarajevo, svake godine obilježava međunarodni Dan vozača i automehaničara.   

I ove godine, u organizaciji Sindikalnog odbora preduzeća, 15. januara 2019. godine, obilježen je Dan vozača i automehaničara. Vozačima i automehaničarima našeg preduzeća, prigodnim riječima obratio se predsjednik Sindikalnog odbora, koji je nakon pozdravne riječi, u ime Sindikata i članova Sindikalnog odbora, prisutnim čestitao praznik.

Na svečanosti je 15 vozača i automehaničara dobilo zahvalnice, za profesionalan rad i poštivanje propisa prilikom obavljanja svog posla.

Zahvalnice su dobili: Imamović Nezib, Raonić Fikret, Puška Mensur, Džaferović Ferid, Hido Meho, Bjelonja Sabit, Ligata Dževad, Katana Elvedin, Šahbazović Zaim, Bajrović Amir, Begić Armin, Lojić Emir, Selimanović Ramiz, Kljuno Mehmed i Lepenica Muamer.

Ovaj dan je bio prilika za druženje vozača i automehaničara, koji jedni bez drugih ne mogu kad se radi o obavljanju radnih zadataka.