Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: IZVRŠENA TLAČNA PROBA NOVOPOLOŽENOG CJEVOVODA

31.10.2019 u 15:45

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  IZVRŠENA TLAČNA PROBA NOVOPOLOŽENOG CJEVOVODA Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  IZVRŠENA TLAČNA PROBA NOVOPOLOŽENOG CJEVOVODA Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  IZVRŠENA TLAČNA PROBA NOVOPOLOŽENOG CJEVOVODA

 

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je osim popravke kvarova na nekoliko lokacija, vršila i radove na iznalaženju i osposobljavanju zatvarača, izmjeni zatvarača i hidranta kao i prebacivanju priključaka na novopoložene cjevovode, itd.

U ulici Mjedenica radnici su izvršili popravku kvara na vodovodnoj cijevi. U ulici Dr. Halid-bega Hrasnice radnici ove Službe izvodili su radove na tlačnoj probi novopoloženog cjevovoda.

Također, vršeni su radovi na izradi novog priključka u ulici 12.Mart, dok su u ulicama Avde Palića i Zaima Imamovića izvedeni radovi na uvezivanju novopoloženog cjevovoda i formiranje ispirnog mjesta.

Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Hladivode, Uglješići, Orahov brijeg, Luke, Grada Bobovca, Trg solidarnosti i na lokalitetu Bjelašnica na dvije lokacije.