Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Radovi tokom vikenda: POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

31.05.2020 u 16:34

Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata je tokom vikenda, 30. i 31. maja 2020. godine vršila radove na popravkama kvarova na vodovodnoj mreži i polaganje cjevovoda.

Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Radovi tokom vikenda:  POLAGANJE CJEVOVODA I POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

U subotu, 30.05.2020. godine, u ulici Hasana Kaimije položeno je 36 metara cjevovoda DN 100 mm i ugrađen je jedan ogranak DN 100/100 mm. U istoj ulici izvršena je i popravka kvara na priključku.

U ulici Muhameda ef. Pane vršeno je polaganje cjevovoda profila DN 100 mm. Položeno je 60 metara cijevi i ugrađena su četiri ogranka  profila DN 80/100 mm.

U ulici Lepenička izvršena je popravka kvara na priključku na cijevi profila DN 100 mm, kao i u ulici Mekote.

Danas je u ulici Mekote izvršena zamjena pasa DN 200 mm i popravka priključka a u ulici Brezanska, na glavnoj cijevi profila DN 100 mm ugrađena je ramakonka.