Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI

03.07.2020 u 08:50

Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI DO KASNIH NOĆNIH SATI

Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata je do kasnih noćnih sati, u ulici Muhameda ef. Pandže vršila radove na uvezivanju rekonstruisanog dijela cjevovoda. Na predmetnom lokalitetu rađene su dvije veze DN 400/400 mm i jedna DN 100/400mm.

Radovi na lokalitetu Velešića, na vezivanju novopoloženog cjevovoda profila DN 400mm i DN  100mm završeni su oko ponoći, kada je i uspostavljeno uredno vodosnabdijevanje ovog područja. 

U ulici Kasima ef. Dobrače, u kasnim noćnim satima vršeni su radovi na otklanjanju kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 100mm.