Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI

06.07.2020 u 15:28

 Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  AKTIVNOSTI NA VODOVODNOJ MREŽI

Uposlenici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata danas su u ulici Bulevar branilaca Dobrinje izvršili popravku kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 400mm. U ulici Safeta Hadžića urađena je popravka kvara na cjevovodu DN 100mm i popravljen je priključak DN 20mm. U ulicama Hamdije Pozderca, Patriotske lige, Bistrik basamaci, izvršene su popravke kvarova na glavnim cijevima profila DN 100mm. U ulici Ugorsko vršeni su radovi na popravci kvara na dvije lokacije na glavnim cijevima profila DN 200mm i DN 100mm. Također i u ulici Gornji Velešići, na dvije lokacije, vršeni su radovi na popravkama kvarova na priključnim cijevima, kao i u ulici Lužansko polje. U ulici Josipa Slavenskog izvršena je popravka priključka i zatvarača. U ulici Avde Palića prespojeno je šest priključaka, te locirano osam uličnih ventila.

U ulici Blažuj izvršeno je blindovanje priključne cijevi

 

U toku su radovi na više lokaliteta. U ulici Blažujski drum vrše se radovi na uvezivanju novopoloženog uslovljenog cjevovoda DN 150/150 mm, u ulici Paje radovi na izradi veze DN 200/80mm i DN 200/50mm a u ulicama Iza gaja i Voje Dimitrijevića radovi na popravkama kvarova.