Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

21.06.2021 u 14:56

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Radovi na popravci kvarova na priključcima vrše se u ulicama: Kakrinjski put, Sadžak, Izeta Karšića, Dejzina Bikića, Gornji Velešići a u ulici Isaka Samokovlije izvršeno je blindovanje priključka.

 

Radovi na izmjeni ventila, ručni iskop, vrše se u ulicama Dr. Ibrahima Tepića, Izeta Karšića i Asima Behmena. Popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi DN 150 vrši se u ulici Bosanska, a u toku su i radovi na popravci kvara u ulici Dolina mira.

 

Na Trgu solidarnosti u toku su radovi na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod. U ulici Jukićeva vrše se radovi na polaganju cjevovoda DN 400 i DN 500 a u ulici Bolnička (KCUS- rad po narudžbi) vrše se radovi na rasijecanju glavne cijevi DN 125. 

 

Jedna ekipa izvodi radove na sanaciji iskopa na više lokacija.