Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

16.09.2021 u 14:50

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Skenderpašina, gdje se vrše radovi na polaganju cjevovoda DN 100 mm, prebačena su dva priključka i urađene veze DN 100/100 mm i DN 100/65 mm. U toku su radovi na popravci kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi DN 100 mm u ulici Antuna Hangija. Popravka kvara na priključku vrši se u ulici Hekim Oglu Alipaše a u ulici Vejsila Čurčića izvode se radovi na izradi priključka DN 25/100 mm.

U ulici Salke Lagumdžije vršena je popravka kvara na dvije lokacije, na glavnoj i priključnoj vodovodnoj cijevi. U ulici Čekaluša prebačena su dva priključka. Aktivnosti na prespajanju cjevovoda i izradi priključka izvedene su u ulici Vidovci.

Kvarovi na priključcima popravljeni su i u ulicama Fadila Hadžića, te u ulici Bregovi na dvije lokacije. Pored navedenih aktivnosti, na više lokacija vršena je sanacija iskopa.