Pozivni centar

033 483 400
vijesti

KJKP ViK: IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA

08.04.2019 u 12:32

KJKP ViK:    IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA KJKP ViK:    IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA KJKP ViK:    IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA KJKP ViK:    IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA KJKP ViK:    IZVRŠENO ISPITIVANJE TRAFOSTANICA

 

 

 

U periodu od 18.03. do 04.04.2019. godine izvršeno je ispitivanje trafostanica. Tokom ispitivanja, izvršen je nadzor na godišnjem ispitivanju srednje naponskog postrojenja i trafostanica na mnogobrojnim vodovodnim objektima, a to su: Filter „Bosna”, Izvorište „Bačevo”, Izvorište „Sokolovići”, Rezrvoar „Mojmilo”, Rezervoar „Kobilja Glava” te pumpne stanice „Hrasno”, „Igman” i „Stup”.

 

Također, izvršeno je i detaljno čišćenje i servis nisko naponskog postrojenja za vrijeme isključenja električne energije, radi ispitivanja postrojenja i trafostanica na  istim lokalitetima.

 

U narednom periodu, planirano je ispitivanje visokonaponskog postrojenja i trafostanica, kao i detaljno čišćenje i servisiranje postrojenja na objektima Pumpne Stanice “Bačevo” i na zahvatu “Konaci”.