Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

19.10.2021 u 14:38

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U toku su radovi u ulici Azize Šaćirbegović na izgradnji šahta i ugradnji mjerne opreme.  Popravke kvarova na vodovodnoj mreži vrše se u ulicama: Firdus-begova, Antuna Hangija, Novopazarska. U ulici Safeta Isovića izvode se radovi na dvije lokacije, izvršena je popravka kvara na glavnoj cijevi DN 100 mm a u toku su radovi na popravci kvara na priključnoj cijevi.

U ulici X Brdske brigade izvršena je rekonstrukcija priključka. Ulični ventil je popravljen u ulici Nikole Šopa a u toku su radovi na ugradnji istog u ulici Blažujski drum. U ulici 21. mart prebačena su dva priključka na novopoloženi cjevovod. Na više lokacija vrši se sanacija iskopa.

Popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi vršena je u ulicama Avde Hodžića, Mustafe Behmena a popravke kvarova na priključcima vršene su u ulicama Hifzi Bjelevca, Humska.