Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

19.10.2021 u 15:04

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Zaposlenici Odjeljenja za popravke i rekonstrukciju kanalizacione mreže danas, u Jukićevoj ulici, planiraju položiti 21 metar fekalnog kanala, 21 metar kišnog kanala DN 300 mm i izvršiti izradu dva fekalna priključka. Radovi su u toku.

 

U ulici Tandareva br.24, tokom dana završeni su radovi na popravci uličnog kanala profila 200 mm u dužini od tri metra a izvršeno je i prespajanje fekalnog priključka.

 

U ulici Patriotske lige bb vršeni su radovi na izmještanju uličnog kanala DN 400 mm. Položeno je šest metara cijevi od centrifugalnog poliestera. Radovi se nastavljaju.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vrši radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika, septičkih jama i drugih pratećih objekata na najavljenim lokalitetima.