Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

26.01.2022 u 15:12

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, zbog izuzetno niske temperature koja otežava rad mehanizacije, ovih dana ima smanjen obim posla a rade se samo hitne intervencije.

 

Danas su vršeni radovi na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Terezija i Dolina, te  na lokalitetu Jahorina i Bjelašnica.

 

Zaposlenici Odjeljenja za popravke i rekonstrukciju kanalizacione mreže, u planu radnih aktivnosti imali su radove na izradi dva priključka u ulici Vlakovo, ali su te aktivnosti prolongirane radi izuzetno niske temperature i smrznutog terena.

 

Jedna ekipa angažovana je na crpanju vode iz podrumskih prostorija, za potrebe Službe za održavanje vodovodne mreže, u ulici Musluk česma.