Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

16.05.2022 u 15:47

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

U ulici Adema Buće, gdje se vrše radovi na izradi separatnog priključka, danas je ugrađeno 12 metara poliesterske cijevi DN 300 mm i  jedno reviziono okno.

 

Radovi na popravci lokalne kanalizacije, odnosno rekonstrukciji sabirnog kanala DN 200 mm vrše se u ulici Dr. Halid-bega Hrasnice. Tokom dana položeno je 12 metara cijevi a radovi se nastavljaju.

 

U ulici Borak, gdje se vrše radovi na izradi separatnog kanala, izvršeno je polaganje tri metra hobas cijevi DN 300 mm i tri metra cijevi DN 500 mm, te urađen fekalni priključak.

 

U toku su i radovi na uređenju poslovnog kruga u ulici Terezija.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vrši radove na čišćenju i pročepljenju kanala i slivnika, crpanje šahta i septičkih jama na najavljenim lokalitetima.