Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

04.08.2022 u 15:10

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Radnici Odjeljenja za popravku i rekonstrukciju kanala, sinoć su završili radove na rekonstrukciji separatnog kanala u ulici Skenderija. Tokom noći, u završnim aktivnostima urađena je rekonstrukcija priključka slivnika u dužini četiri metra i prespojen je jedan atmosferski priključak.

 

Završeni su i radovi na montaži separatne kanalizacije u ulici Ludviga Kube. Tokom dana ugrađeno je devet metara poliesterske cijevi DN 300 mm.

 

U ulici Dejzina Bikića vrše se pripremni radovi, odnosno prosjecanje asfalta a u ulici Tukovi postavljena su tri umetka teškog poklopca.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije danas vrši radove na čišćenju i pročepljenju kanala i slivnika, te crpanje septičkih jama na najavljenim lokalitetima.