Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA

17.05.2019 u 12:54

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULIČNOG KANALA

Po planiranim aktivnostima Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata,  danas se nastavljaju radovi u ulici Kačanik br.8.

 

Naime, prije tri dana, radnici su počeli da vrše rekonstrukciju uličnog kanala profila 200 mm. Zbog ne pristupačnosti terena mehanizaciji, radovi se odvijaju ručno. Aktivnosti su otežane zbog uske trase i kamenitog tla ali sve se odvija po planiranoj dinamici. Pored ručnog iskopa u toku je i transport materijala za ovu dionicu.

 

U ulici Muamera Omerbegovića bb, nastavljeni su radovi na izradi separatnog priključka. U ulici Muhameda Hadžijahića vrši se zamjena dva teška poklopca na kanalizacionoj mreži. U ulici Garaplina br. 14 postavljena je rešetka na ulivnoj građevini.

 

Završeni su radovi na  popravci uličnog kanala profila 600 mm u ulici Budžak bb.