Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Hidroflex Slatina: U TOKU OTKLANJANJE KVARA

22.05.2019 u 13:23

Hidroflex Slatina:   U TOKU OTKLANJANJE KVARA Hidroflex Slatina:   U TOKU OTKLANJANJE KVARA Hidroflex Slatina:   U TOKU OTKLANJANJE KVARA Hidroflex Slatina:   U TOKU OTKLANJANJE KVARA Hidroflex Slatina:   U TOKU OTKLANJANJE KVARA

Hidroflex Slatina je jučer, zbog smetnji na elektroinstalacijama u samom objektu, kao i na odvodu u objekat hidroflex-a, imao prekid u komunikaciji sa Podcentrom “Centar”.

 

Brzom intervencijom uposlnika Službe za elektro održavanje, koji su u saradnji sa Elektrodistribucijom i firmom “Mibo komunikacije” istražili uzrok problema, hidroflex Slatina je osposobljen za rad u automatskom režimu, te je vodosnabdijevanje sa ovog objekta bilo sinoć  uspostavljeno.

 

Danas su u toku radovi na potpunom otklanjanju problema u komunikaciji sa Podcentrom “Centar”. Ekipa Elektrodistribucije je konstatovala kvar na dovodu napajanja, te je objekat isključen u svojoj trafostanici. Kako se sumnja na prekid napojnog kabla, dodatna ekipa će radarom locirati kvar, te će iz tog razloga hidroflex ostati van pogona dok Elektrodistribucija ne otkloni kvar.