Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA

10.07.2019 u 15:13

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  POPRAVKA PRIKLJUČNOG KANALA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je, po planu radnih aktivnosti, u ulici Višnjik br. 3, pristupila poslovima na popravci priključnog kanala.

Obzirom da se radi o potezu koji obuhvata dio parka i saobraćajnice, danas je završen iskop i popravka kanala u zelenoj zoni a radovi koji će se protezati saobraćajnicom, planirani su za nastavak tokom sutrašnjeg dana.  

 

U ulici Tešanjska br.24 A, izvršena je ugradnja poklopca na revizionom oknu i nivelisanje.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije svakodnevno vrše radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika na više lokaliteta u gradu.