Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

27.09.2022 u 15:11

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Radnici Odjeljenja za popravku i rekonstrukciju kanala, nastavili su radove u ulici Aleksandra Puškina, na izradi separate kanalizacione mreže profila 300 mm. Tokom dana položeno je šest metara fekalne cijevi i devet metara kišne cijevi, kao i izrada dva priključka. Radovi se nastavljaju.

 

U ulici Dobrinjska kod br. 63 vršeni su radovi na izradi dva revizionog okna na uličnom kanalu.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije danas je vršilo radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Safeta Zajke i Gimnazijska a ispitivanje kanala vršilo se u ulicama Mehmedagina i Varaždinska. Čišćenje i pročepljenje slivnika vršilo se u ulici Put Mladih Muslimana a ručno čišćenje slivnika u ulicama Tabašnica i Sarač Ismailova. Snimanje kanala izvršeno je u ulici Safeta Zajke.