Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Radovi na kanalizacionoj mreži

01.12.2022 u 15:20

Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži Radovi na kanalizacionoj mreži

U ulici Borak, nastavljeni su radovi na izgradnji separatnog kanala a tokom dana urađena su dva reviziona okna. Radovi na izradi separatnog priključka vrše se u ulici Bojnička. Ugrađeno je 12 metara poliesterske cijevi DN 300 mm. Radovi se nastavljaju sutra. U ulici Begovac 2, izvršena je rekonstrukcija priključnog kanala.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije danas je vršilo radove na čišćenju kanala i slivnika u ulici Braće Kršo, čišćenje kanala za potrebe snimanja istog vršeno je u ulici Luke a čišćenje slivnika u ulici Sarajevske olimpijade i na lokalitetu Baščaršija, Ilidža. Ručno čišćenje bazena vršeno je u ulicama Mjedenica, Nusreta Fazlibegovića i Safeta Zajke a sapiranje prokopa u ulici Bulevar branilaca Dobrinje.