Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Pogon „Kanalizacija“: ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA

29.08.2019 u 15:16

Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA Pogon „Kanalizacija“:  ZAVRŠNA FAZA RADOVA U ULICAMA KOŠEVO I NAHOREVSKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata je danas u okviru planiranih aktivnosti na održavanju kanalizacionog sistema, izvodila radove u ulici Nahorevska br. 136. Nakon što je izgrađen separtni priključak, danas su vršeni radovi na izgradnji dva reviziona okna, kao i dva poklopca. 

Radovi na rekonstrukciji separatne kanalizacione mreže u ulici Koševo su u završnoj fazi. Do danas je rekonstruisano 406 metara separatnog kanala, profila 300 mm i 30 metara kanala profila 500 mm. Prespojen je 31 postojeći priključak.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, po utvrđenom planu, vršilo je radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika na više lokaliteta u gradu. Završene su planirane aktivnosti na pročepljenju, ispitivanju i čišćenju priključnog kanala, crpanju separatora, ručnom čišćenju slivnika, kao i crpanju septičke jame.