Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

11.12.2019 u 16:00

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je po planu dnevnih aktivnosti vršila radove na popravljanju kvarova, radove u okviru NRW projekta, uvezivanje novopoloženog cjevovoda, prebacivanje priključaka na novopoložene cjevovode, izradu novih priključaka na vodovodnu mrežu.  

 

U ulici Bulevar Meše Selimovića izvedeni su radovi na popravci kvara na cjevovodu profila DN 350 mm i radovi na izmjeni zatvarača profila DN 80 mm. U ulicama Drage Filipovića i Bosanska, vršeni su  radovi na popravci kvara na cjevovodu profila DN 150 mm. U ulici Urijan Dedina popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 50 mm. Služba je izvodila i radove na uvezivanju novopoloženog cjevovoda profila DN 300 mm u ulici Bojnička a na Bjelašnici su vršeni radovi na uvezivanju novopoloženog cjevovoda profila DN 150 mm. U ulici Kranjčevićeva nastavljeni su radovi na polaganju cjevovoda profila DN 500 mm i DN 200 mm.