Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

13.12.2019 u 10:04

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata je u toku jučerašnjeg dana, između ostalog,  vršila radove na popravci kvarova, polaganje cjevovoda, izradu novih priključaka na vodovodnoj mreži, uvezivanje novopoloženog cjevovoda.

 

U ulici Humska izvedeni su radovi na popravci kvara na cjevovodu profila DN 300 mm. Kvar na cjevovodu profila DN 100 mm popravljen je u ulici Logavina. U ulici Novopazarska vršeni su radovi na iznalaženju i osposobljavanju uličnih ventila. Kvar na kućnom priključku popravljen je u ulici Muhameda ef. Pandže. Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na uvezivanju novopoloženog cjevovoda DN 300 mm u ulici Bojnička. Radovi na polaganju cjevovoda profila DN 500 mm i DN 200 mm nastavljeni su u ulici Kranjčevićeva. U ulici Franje Vuletića vršeni su radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu.