Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

21.01.2020 u 15:49

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, nastavila je radove na montaži fekalnog kanalizacionog priključka u  ulici Džemala Bijedića bb. Priključak se izvodi poliesterskim cijevima profila 300 mm u dužini 20 metara. Danas su vršeni radovi na obradi kineta u revizionim oknima u sklopu izrade kanalizacionog priključka.

Osim ovih aktivnosti, u ulici Faletići br.12 vršeno je postavljanje betonskog poklopca, te je vršen odvoz zemlje sa lokaliteta Briješće na gradsku deponiju.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije,  vršilo je radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika u ulicama: Ive Andrića, Nahorevska, Obala Kulina Bana, Mehmeda Handžića. Ručno čišćenje podužnih rešetki vršeno je u ulici Himze Polovine a šahtova na Butilama.