Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

12.02.2020 u 15:54

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila radove na popravci kvarova,  polaganju cjevovoda, izradi novih priključaka, izradi veze, uvezivanju novopoloženog cjevovoda, te ispiranju cjevovoda.  

 

U ulici Soukbunar izvedeni su radovi na izmjeni zatvarača DN 200 mm. Kvar na cjevovodu profila DN 200 mm popravljen je u ulici Hambina carina. Kvar je saniran izmjenom oštećenog dijela cjevovoda i ugradnjom multi joint spojnica. Kvar na cjevovodu profila DN 100 mm popravljen je u ulici Boguševac. U ulicama Jukićeva i Muhameda ef. Pandže izvedeni su radovi na popravci kvarova na cjevovodima profila DN 400 mm.

 

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na polaganju cjevovoda u ulici Kranjčevićeva. U ulici Hasnička cesta izvedeni su radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu a u ulici Senada Čolića radovi na izmiještanju cjevovoda DN 100 mm.