Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA

05.08.2020 u 15:36

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA I MONTAŽA SEPARATNIH PRIKLJUČAKA

U ulici Blažujski drum br. 5, danas su počeli radovi na izradi fekalnog priključka. Radovi se nastavljaju i sutra. U ulici Bardakčije br. 3-5, završeni su radovi na izradi separatnog priključka. Urađeno je devet metara keramičke cijevi DN 150 mm i dva reviziona okna.

U toku su vanredni radovi na popravci priključka u ulici Alberta Fortisa  bb. U ulici Fra Matije Divkovića danas je izvršena montaža jednog separatna priključka.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije vršilo je pročepljenje i čišćenje kanala i slivnika. Crpanje septičkih jama vršilo se u ulicama Ljubina i Bačići, na Vrelu Bosne i Igmanu.