Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA

18.06.2021 u 15:47

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: REKONSTRUKCIJA SABIRNOG KANALA I IZRADA PRIKLJUČAKA

Odjeljenje za popravke i rekonstrukciju kanalizacione mreže, danas je nastavilo radove na rekonstrukciji sabirnog kanala DN 300 i izradi priključaka u ulici Dejzina Bikića.

 

U toku dana urađeno je 12 metara poliesterske cijevi DN 300 mm. Radovi se nastavljaju i u drugoj smjeni, na uređenju gradilišta, kao i odvozu zemlje sa pomenute lokacije.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije  vrši radove na pročepljenju i čišćenju kanala, slivnika i drugih pratećih objekata na više lokaliteta.