Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

04.04.2019 u 21:48

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Dana 04.04.2019.god. Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata vršila je popravku kvarova na 18 lokacija. Na lokalitetu Kobilje glave popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 150 mm. Kvar je saniran demontažom kompenzacije i ugradnjom FF komada i Multi joint spojnice.

U ulici Stari drum vršena je izmjena podzemnog hidranta profila DN 80 mm. Kvarovi na kućnim priključcima popravljani su u ulicama Ismeta Mujezinovića, Dobrinjska, Bosanskih kraljeva, Dr. Halid Bega Hrasnice.

U ulici Smaila Šikala izvedeni su radovi na ugradnji reducir ventila.

Ekipe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata vršile su radove i na isključenju potrošača iz sistema vodosnabdijevanja zbog neplaćanja komunalne usluge na tri lokacije. Isključenje potrošača izvedeno je na adresama Braće Halač, Ablagijin sokak, Baruthana.