Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI

14.06.2019 u 13:58

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  U ULICI NAHOREVSKA POLOŽENA CIJEV U BETONSKOJ ZAŠTITI

Odjeljenje opravke i rekonstrukcije kanalizacione mreže je danas, 14.06.2019. godine, završilo radove na izradi atmosferskog priključka za Dom zdravlja “Kumrovec”, u ulici Džemala Bijedića.

 

U ulici Nahorevska nastavljaju se montažni radovi na izradi fekalnog kanala. Položena je cijev u betonskoj zaštiti i urađeno reviziono okno sa druge strane potoka.

 

U ulici Urijan Dedina vrše se radovi na otkopavanju i iznalaženju revizionog okna. Utvrđeno je da se reviziono okno nalazi na dubini od tri metra.   

 

Na Pumpnoj stanici “Alipašin most” vrše se radovi na ispumpavanju vode iz podzemnih vodovodnih tunela.