Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA

11.07.2019 u 16:03

Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA Pogon „Kanalizacija“: u ulici Višnjik  ZAVRŠENA SANACIJA PRIKLJUČNOG KANALA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je, nastavila radove na popravci priključnog kanala u ulici Višnjik br. 3.

Radovi su izvođeni u dva nivoa, dijelu parka i dijelu saobraćajnice a dubina iskopa bila je oko tri metra. Sve aktivnosti su upravo završene, prokop saniran a priključni kanal pušten u funkciju.  

 

U ulici Igmanskog bataljona br.63 A, uspješno su završene i planirane  radne aktivnosti na montaži kanalizacionog priključka.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vršili su radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika na više lokaliteta u gradu. Spisak ulica objavljujemo svako jutro u servisnoj informaciji, u rubrici “Obavještenja”.

Od važnijih aktivnosti, danas, izdvojili bi rješavanje problema izlijevanja kanalizacije u ulici Maguda. Pristupilo se pročepljenju i čišćenju fekalnog kanala, kao i snimanju istog. Radovi će biti nastavljeni i sutra.

Danas je izvršeno i crpanje septičke jame u ulici Hajrudina Šabanije br.13 i Karkinski put 116.