Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

24.01.2023 u 15:31

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

U toku su radovi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u ulicama Kodžina, Travnička i Teočačka.

 

Radnici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata izvršili su popravku kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi  DN 100 i DN 65 u ulicama Igmanska cesta i Hrvatin.

 

Popravka zatvarača izvršena je u ulici Šehitluci a zamjena uličnog ventila u ulicama Vrelo i Kasima Hadžića.

 

Radovi na rekonstrukciji priključka vršeni su u ulici Srđana Aleksića a popravka priključka vršena je u ulicama Jarčedoli i Višnjik.

 

Zbog parkiranih vozila u ulici Brčanska, radovi se nisu mogli izvoditi.

 

Radnici službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata u ulici Panjina Kula bb nastavili su radove na izradi separatne kanalizacione mreže. Tokom dana ugrađeno je 12 metara poliesterske cijevi DN 300 mm.

 

U ulici Stupska br.56 danas su završeni radovi na popravci priključnog kanala. Izvršena je zamjena tri metra keramičke cijevi DN 100.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije danas je vršilo radove na pročepljenju kanala u ulici Sulejmana Filipovića a pročepljenje slivnika na Baščaršiji. Crpanje septičke jame vršeno je u ulici Gornje Vlakovo a crpanje taložnika u ulici Sulejmana Filipovića i na lokalitetu Istočno Sarajevo.