Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Polaganjem cvijeća ozvaničen početak 25. Tradicionalnog memorijalnog turnira u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92-95"

11.05.2023 u 11:07

Početak 25. Memorijalnog turnira u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92-95" ozvaničen je polaganjem cvijeća ispred Spomen česme u krugu KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo.

Polaganjem cvijeća ozvaničen početak 25. Tradicionalnog memorijalnog turnira u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92-95" Polaganjem cvijeća ozvaničen početak 25. Tradicionalnog memorijalnog turnira u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92-95" Polaganjem cvijeća ozvaničen početak 25. Tradicionalnog memorijalnog turnira u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92-95"

Predstavnici Sindikalne organizacije, članovi Uprave Preduzeća  i uposlenici KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo odali su počast i prisjetili su se šehida, poginulih boraca i radnika Preduzeća.

Predsjednik Sindikalne organizacije Rasim Ljucević i  direktor Preduzeća Rusmir Salić istakli su da trebamo čuvati sjećanje na radnike koji su dali svoj doprinos u odbrani domovine i koji su ostavili svoj trag u radu ovog Preduzeća.

Jedan od načina odavanja počasti kolegama koji su dali svoje živote braneći državu Bosnu i Hercegovinu jeste i organizacija sada već tradicionalnog turnira.

Turnir u malom nogometu "Šehidi i poginuli radnici ViK-a 92 - 95" održava se od 11.do 12.05.2022. godine u sali objekta "Amko" u ulici Patriotske lige bb. Ekipe koje učestvuju na turniru podijeljene su u dvije grupe, grupu I čine: Očitači, Mreža, Kabinet i Veterani, a Grupu II: Manipulanti, Butila i Vodomjerna.