Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

15.11.2023 u 15:42

U toku je popravka kvara u ulici Orahov brijeg.

Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

Radnici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata danas su u ulici Kapetana Hajre Mešića izvršili prebacivanje jednog priključka, u ulici Panjina kula prebačen je također jedan priključak i vršeno je ispiranje cjevovoda a u ulici Kromolj prebačena su dva priključka.

Radovi na izradi novih priključaka na vodovodnu mrežu izvodili su se u ulicama Vlakovo i Kurta Schorka a popravke priključaka izvršene su u ulicama Ramiza Salčina, Kobilja glava i Širokac. Popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi izvršena je u ulici Berkuša mala.

Radnici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata danas su u ulici Mustafe Dovadžije vršili radove na popravci fekalnog priključka a u ulici Trebinjska vrše se radovi na izradi separatnog priključka.

Radovi na čišćenju i pročepljenju kanala i slivnika vrše se planiranom dinamikom. Već treću noć vrše se aktivnosti na čišćenju kanala u ulici Nedima Filipovića zbog potrebe snimanja istog. Nastavak snimanja kanala u ovoj ulici izvodit će se i noćas, u trećoj smjeni.